MERCEDES GLS

Mercedes'iniz için mükemmel lastiği keşfedin.

Mercedes-Benz, araçlarında yüksek kalite taleplerini karşılayacak standartları ve dolayısıyla her aracı için onaylanmış en iyi lastikleri kullanır. Karlı ve buzlu yollar için kış, yakıcı sıcaklar veya ıslak zemin için yaz lastiği olması farketmez. Continental, Mercedes'inize özel orijinal ekipman lastikleri üretir.
Geniş kış ve yaz lastikleri ürün portföyümüzle Mercedes'inize mükemmel şekilde uyacak lastikler sunuyoruz. Mercedes'inizin sürüş performansından ödün vermeden titizlikle test edilmiş güvenliği keşfedin.
800'ün üzerinde araç modeli ve 13 ila 23 inç arasındaki lastik ebatlarıyla Mercedes-Benz'in ve önde gelen diğer otomobil üreticilerinin orijinal ekipman ana tedarikçisi olarak Continental'in uzmanlığına güvenmesi şans meselesi değildir. Bu bizi, araç üreticileri arasında Avrupa'nın ilk tercih edilen markası yaparak ürünlerimizin olağanüstü kalitesini ortaya koyuyo



ister trafiğin yoğun olduğu saatte ister uzun gece sürüşlerinde ister bilmediğiniz yollarda olsun, GLS'niz tam da stresli durumlarda üzerinizdeki yükü belirgin şekilde hafifletir. Bunun arkaster trafiğin yoğun olduğu saatte ister uzun gece sürüşlerinde ister bilmediğiniz yollarda olsun, GLS'niz tam da stresli durumlarda üzerinizdeki yükü belirgin şekilde hafifletir. Bunun arkasında Mercedes-Benz ile her sürüşü güvenli ve benzersiz kılan bir konsept vardır: Mercedes-Benz Intelligent Drive (akıllı sürüş). Çnkü direksiyonun ardında geçirdiğiniz zaman, sizin zamanınızdır. Rahatlama zamanı. Enerjinizi doldurma zamanı. Böylece gideceğiniz yere öncelikle güvenli, ama her zaman rahat bir şeksında Mercedes-Benz ile her sürüşü güvenli ve benzersiz kılan bir konsept vardır: Mercedes-Benz Intelligent Drive (akıllı sürüş). Çünkü direksiyonun ardında geçirdiğiniz zaman, sizin zamanınızdır. Rahatlama zamanı. Enerjinizi doldurma zamanı. Böylece gideceğiniz yere öncelikle güvenli, ama her zaman rahat bir şekilde gidersiniz.


Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC'in dış mekan tasarımı.
Güçlü ve çarpıcı tasarım, etkileyici ölçüler. Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC sadece tek bir tarzı tanır: Kendi tarzı. Büyük hacimli soğutma havası girişlerine sahip A-Wing tasarımında ön apron.
Daha iyi bir aerodinamik için rüzgarlıklar. Siyah boyanmış çıtalara sahip radyatör ızgarası. Buna ek olarak, daha geniş bir duruş için 44 mm kadar genişletilmiş davlumbazlar. GLS'nin AMG High-Performance SUV-Range içinde yerini vurgulayan tasarım elemanları.

Yorumlar